Ølsmagninger

ØLSMAGNINGER

En hel verden af forskellige ølsmagninger

Vi præsenterer tre forskellige, skiftende ølsmagninger i hver sit tema. Se nedenfor og læs mere og book tid for din ølsmagning. Du vil blive præsenteret for 8-10 kvalitetsøl henover 2½ til 3 timer. Du kan booke på de i forvejen eksisterende datoer og, såfremt I er en gruppe på 10 eller mere, finder vi en dato og sted som passer jer.

Surt Show

Surt Show er for dig som har en kærlighed til det sure øl, eller som måske bare gerne vil stifte bekendskab med det. Vi drikker både klassikere inden for stilen og supplere med nogle af de nye og eftertragtede sours på markedet. Alle kan være med, da vi har parkeret det mest ekstreme andetsteds og skruet godt ned for ølsnobberiet.

PRIS: 300 KR.
Aktuelle datoer: Grundet Covid-19 er der endnu ingen aktuelle datoer for denne smagning

En Verden af Øl

En Verden af Øl er en rejse rundt i øllets stilarter. Vi præsenterer igen enkelte klassikere, men tilstræber hele tiden at være opdateret på den aktuelle ølscene. Derfor er det også en smagning som henvender sig både til virksomheder, der sætter fællesoplevelsen højt, ølentusiaster og ølglade mænd og kvinder, som gerne vil vide mere om alle øllets fortræffeligheder.

PRIS: 300 KR.
Grundet Covid-19 er der endnu ingen aktuelle datoer for denne smagning

Ho-Ho-Hoppy-Ho

Ho-ho-hoppy-ho er ene og alene om jul. Vi smager os gennem en række juleklassikere og nyudgivelser. Men bare rolig, det bliver ikke kun det belgisk inspirerede. Vi skal smage på alle hjørner af julen og fokuserer på hvordan den fortolkes i diverse stilarter. Der er garanti for julestemning – og der følger naturligvis rigelige mængder juleknas med.

PRIS: 250 KR.
Aktuelle datoer: Grundet Covid-19 er der endnu ingen aktuelle datoer for denne smagning

%d bloggers like this: